HubSpot 
Globaali #1

 

Paikallaan, valmiina - Hubit!

HubSpot


  • HubSpot tarjoaa likipitäen kaiken mitä kasvua hakeva yritys tänä päivänä tarvitsee menestyäkseen verkossa - ja maailmalla. 
  • Hubit tekee HubSpotin käyttöönoton helpoksi ja auttaa sinua bisneksen kasvattamisessa. Pysymme matkassasi mukana ja ohjaamme tulokselliseen tekemiseen. Tarvittaessa kokoamme toimialasi kannalta parhaan sisältömarkkinoinnin tuotannon tiimin yrityksesi kylkeen hyödyntämällä sertifioitua verkostoamme.

Starttipalvelut

1-115

Tarvitsen HubSpot-lisenssin, käyttöönoton ja kumppanin alkumetreille. Kolmen kuukauden jälkeen haluan jatkaa matkaa itsenäisesti. Tehdään ensimmäinen kampanja yhdessä.

Kasvupalvelut

2-5

Haluan ottaa HubSpotin haltuun asiantuntijan kanssa vähintään kuuden kuukauden kumppanuuden avulla. Tarvitsen jatkuvaa tukea, sisältöä, sovellusosaamista sekä tietotaidon siirtoa.

Tukipalvelut

3-335

Tarvitsen lisää markkinoinnin ja myynnin näkemystä ja tukea HubSpotin alustan eri osa-alueilla. Haluan kasvattaa osaamista, tarkistaa strategian ja ehkä auditoida alustamme käytön.

HubSpot. Mitä ja miksi?

Unohda hajanainen IT-infra. Keskitä ja integroi tekeminen, työkalut, data ja prosessit. HubSpotin työkalut ovat ansainneet globaalissa vertailussa huippupisteet ja  Growth Stack-kokonaisuuden avulla yrityksesi voi oikeasti keskittyä kasvattamaan bisnestä.

Markkinoinnin hubi

Lisää vierailuja, uusia liidejä & lisäarvoa asiakkaasi elinkaareen katsomatta. Sisältää PK-yrityksen kaikki digitaalisen markkinoinnin palaset aina verkkosivuista automaatioon, analytiikkaan ja optimointiin.

Myynnin hubi & CRM

Täysiverinen, ilmainen CRM sekä koko liuta myynnille luotuja työkaluja, joiden avulla keskityt olennaiseen ja ohjaat asiakkaita koko maaliin koko matkan. Intuitiivinen ja oikeasti myynnin käyttämä kokonaisuus.

Palvelu eli "Service" hubi

Asiakkaamme kokemus on ratkaiseva tekijä. HubSpotin uudet työkalut auttavat markkinointia ja myyntiä auttamaan asiakkaita, palvelemaan, reagoimaan ja ymmärtämään asiakkaiden haasteita ja tarpeita  aiempaa paremmin.

10x tehokkaampi tapa kasvaa?

Moni yritys keskittyy vain uusiien asiakkaiden hankintaan vaikka hakukoneiden, bottien ja tekoälyn aikakaudella kannattaa resurssit suunnata tuttuun suuntaan. Asiakkaasi on kasvusi paras mahdollistaja.

Ota breikki, nauti kuppi kahvia ja vilkaise infograffiamme. Näet miksi...

  • uusien asiakkaiden hankintakustannukset ovat karkaamassa käsistä
  • asiakkaasi ovat yrityksesi parhaat myyjät
  • asiakaskokemuksen johtaminen on tehokkaampaa kuin koskaan
Infografiikkaan

Mitä palveluitamme tarvitset?

HubSpotin käyttöönotto on muutosjohtamista. Teknologia on intuitiivista, mutta yrityksesi päivittäisen tekemisen kannalta muutos vie aikansa. Tuloksiin pääset varmimmin kun otat HubSpotin haltuun kokeneen kumppanin kera - ja annat yhteistyölle aikaa.

Paras tapa arvioida yrityksellesi sopivaa pakettia on lähteä liikkeelle liiketoimintasi tavoitteista. Hubitin Kasvupalveluiden paketti-esimerkit löydät alla. HubSpotin hinnoitteluun voit tutustua täällä. 

BASIC 360

6 kuukautta 

€3000/kk

Käyttöönotto

Marketing -koulutus

Kevyt Inbound strategia

1 kampanja sisältöineen

Tuki & raportointi

HubSpot

+ Starter à €46/kk

PRO 360

12 kuukautta

€6000/kk

Basic laajennettuna sekä mm. 

- Laaja Inbound strategia

- CRM & Sales Hub -koulutus

- Maksetun median ohjelma

- 6 kampanjaa sisältöineen

Tuki & laajennettu raportointi

HubSpot

+ Pro à €740/kk

ENTERPRISE 360

12 kuukautta

€10000/kk

Pro laajennettuna sekä mm.

- Sales Enablement ohjelma & myynnin ohjelma

- SEO audit

- 9 kampanjaa sisältöineen

- Tuki ja laajennettu raportointi

- Johdon katsaukset

HubSpot

+ Enterprise à €2200/kk

HubSpot Registered Partner

Milloin on oikea aika hyödyntää Hubitia?

Mikäli et kaihda uutta, tiedostat että vanha yskii, ja tavoitteesi on kasvaa ja menestyä globaalissa kilpailussa... Sovi vartin online palaveri. Käydään läpi mm.

  • Onko nyt oikea aika aloittaa?
  • Mitä kaikki maksaa?
  • Milloin voit odottaa tuloksia?