Search:

HubSpot CMS Hub

Tehosta verkkosivujesi hallintaa alustalla, joka tekee kasvamisesta helppoa.

Globaali Markkinajohtaja Julkaisujärjestelmissä_
Helppokäyttöisen julkaisujärjestelmän avulla jatkuva kehittäminen on mahdollista
Screenshot 2020-11-20 at 16.15.39

Verkkosivujen hallinta helpoksi ja tehokkaaksi HubSpotin uudella CMS Hubilla

Verkkosivujen ylläpitäminen ja päivittäminen on usein vaikeaa perinteisellä julkaisujärjestelmällä. Yhden yksinkertaisen muutoksen teko ei välttämättä onnistu ilman ohjelmoijan apua. Verkkosivujen turvallisuus ja suorituskyky voivat myös tuottaa päänvaivaa. Yritysten kasvaessa verkkosivujen skaalaaminen ei välttämättä onnistu ilman kalliita ja vaikeasti hallittavia lisäosia. CMS Hub on luotu ratkaisemaan näitä ongelmia.

Mikä CMS Hub?

Uuden CMS Hubin avulla HubSpot tarjoaa ominaisuuksiltaan vahvaa verkkosivujen hallintaa vähemmällä vaivalla. HubSpot tarjoaa kahta eri versiota CMS Hubista.Nopeasti kasvaville yrityksille suunniteltu CMS Hub Professionalin hinta on €224/kk. Muun muassa alkaen kahden domainin hallinnan, serverittömät toiminnot ja jäsenyydet sisältävän CMS Hub Enterprisen hinta on €830/kk.

Verkkosivujen tuominen muista alustoista CMS Hubiin onnistuu myös helposti ja kustannustehokkaasti joko HubSpotin tai meidän avullamme. 

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisyys

Uuden CMS Hubin avulla tiimisi voi käyttää vähemmän aikaa järjestelmien hallintaan. Tällöin voimavarat voidaan keskittää hyvien asiakaskokemusten luomiseen. CMS Hub antaa helppokäyttöisten julkaisutyökalujen myötä markkinoijille mahdollisuuden luoda itse sisältöä verkkosivuille. Ohjelmoijat voivat myös käyttää juuri niitä työkaluja, jotka ovat heille parhaita. Enemmän CMS Hubin ominaisuuksista tästä.

HubSpot CMS ja CRM

Yhteys CRM-järjestelmään

Personointi, liidien generointi ja analytiikka. HubSpot CMS Hubin yhteispeli CRM:n kanssa mahdollistaa paljon saman sovelluksen sisällä. Yhteistyö markkinoinnin ja myynnin välillä kasvaa. Lue lisää CRM-CMS yhteyden hyödyistä tästä.

Tietoturva

Tietoturva ja Tekniset päivitykset

Tietoturva ja tekniset päivitykset ovat CMS Hubissa ulkoistettu HubSpotille, jolloin niistä ei tarvitse erikseen huolia. Myös esimerkiksi hakukoneoptimointi on CMS Hubiin sisäänrakennettu. Helppoa ja tehokasta. 

Varaa aika CMS-asiantuntijamme kanssa
CMS

Minuutin video kertoo HubSpotin CMS Hubista enemmän kuin tuhat sanaa.

Katso video tästä

HubSpot CMS Hub ominaisuudet
Miksi valita Hubit CMS-kumppaniksi?
Hubit verkkosivuprojektin johtaminen

Perinteisissä verkkosivuprojekteissa ongelmaksi muodostuu usein projektin hallinta. Hyvän projektijohtamisen avulla me toimitamme sovitun sivuston sovitussa aikataulussa, sovittuun budjettiin.

B2B Sales Website

Uusi verkkosivusto on mahdollisuus myydä enemmän. Me autamme asettamaan jokaista www-uudistusta varten myös myynnilliset tavoitteet. Viime kädessä yrityksesi sivusto on tulosvastuullisen tiimisi paras kaveri. 

Liidien generointi verkosta

"Ei haittaa vaikka verkkosivu on hyvän näköinen" - Tutkimusten mukaan yksittäinen tärkein verkkosivun tarkoitus on "löydän nopeasti mitä etsin".

Modernin verkkosivuston pitää integroitua yrityksesi e-ekosysteemiin ja kerätä tietoa asiakastietopankkiin (CRM:ään).

Hubitin avulla saat hyvän näköiset sivut, mutta ennen kaikkea saat avaimet digitaaliseen asiakasrajapintaan, joka generoi liidejä ja tarjoaa lisäarvoa asiakkaan elinkaaren huomioiden.

Verkkosivujen hallinta helpoksi
Platinum HubSpot Partner Hubit
"Hyvä CMS on paitsi helppo käyttää myös älykäs kumppani myynnissä ja markkinoinnissa. Liidien generointi ja asiakkaiden matkan tukeminen hyvän ja personoidun sisällön avulla on kriittistä kun kilpailu lisääntyy ja asiakasodotukset muuttuvat entisestään."
Toni Riipinen Toimitusjohtaja, tohtori, TempoLecon Oy

Maailmassa on muitakin julkaisujärjestelmiä - Miksi CMS Hub?

Useimmat yritykset tarvitsevat järjestelmän omien verkkosivukokonaisuuksiensa hallitsemiseen. Tähän tarkoitukseen on luotu useita julkaisujärjestelmiä - CMS (Content Management System). Julkaisujärjestelmien tarkoituksena on toimia alustana kaikkien verkkosivujen, blogisivujen ja laskeutumissivujen julkaisuun, muokkaamiseen ja seurantaan. 

Verkkosivujen hallinta helpoksi

HubSpotin CMS Hub on valittu G2 Crowdin vertailututkimuksessa globaalisti parhaaksi julkaisujärjestelmäksi muun muassa helppokäyttöisyyden ja tehokkuutensa ansiosta. 

Kaikilla julkaisujärjestelmillä on kuitenkin vahvuutensa ja heikkoutensa ja erilaiset järjestelmät sopivat erilaisten yritysten käyttöön. Alta löytyy blogikirjoituksia, joissa HubSpotin CMS Hubia on vertailtu Suomessa useimmiten käytettyihin alustoihin.

  

wp-hubspot-blog-1

WordPress vai CMS Hub?

WordPress on Suomen suosituin julkaisujärjestelmä ja eittämättä hyvä sellainen monen yrityksen tarpeisiin. Se on myös helposti integroitavissa HubSpotin muiden palveluiden kanssa. Lue tästä  WordPressin ja CMS Hubin vertailuun keskittyvä blogi. 

Untitled design (2)

Drupal vai CMS Hub?

Drupal on julkaisujärjestelmä, jonka vahvuutena voidaan nähdä sen joustavuus ohjelmistokehittäjille. Lue tästä Drupalin ja CMS Hubin vertailuun keskittyvä blogi. 

HubSpot CMS Hubin käyttöönotto onnistuu vaikka online.

Olemme yksi Pohjoismaiden kokeneimmista HubSpot-kumppaneista. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa.  Koulutamme vuosittain suurempia ja pienempiä yrityksiä HubSpotin ja CMS Hubin saloihin.

Tyypillinen Online CMS-ohjelmamme sisältää:
 1. E-strategian suunnittelu
  - Verkkosivut osana yrityksen verkkopreesensiä
 2. CMS Hubin ja HubSpotin tekninen käyttöönotto
 3. Onboarding
  - Koulutussessiot
 4. Uuden verkkosivun suunnittelu, testaus ja julkaisu
 5. Jatkuvan kehityksen vaihe
  - Uusia sivuja, optimointia ja esimerkiksi maakohtaisia sivuja
 6. Jatkuva tuki ja analytiikka

Lisää CMS Hubista

HubSpotin CMS Hub-tilauksen mukana saat käyttöösi muitakin HubSpotin ominaisuuksia kuten ilmaisen CRM-järjestelmän, sähköpostimarkkinoinnin järjestelmän ja lomakkeet. Kaikkiin ominaisuuksiin pääset tutustumaan tästä. HubSpot ja CMS Hub ovat myös helposti integroitavissa verkkokaupparatkaisuihin kuten Shopify tai WooCommerce.

Alla linkkejä blogeihin, jotka valaisevat muun muassa mitä Growth Driven Design on; kuinka Hubit Oy suhtautuu verkkosivujen tuottamiseen ja ylläpitämiseen.

 

Hubit Oy CMS Hub

Growth Driven Design (GDD)

Perinteistä tehokkaampi ja tuottavampi lähestyminen verkkosivujen tuottamiseen ja ylläpitämiseen, jonka keskiössä on jatkuva kehittäminen verkkovierailijoista saatavan datan avulla. Lue lisää GDD-toimintaperiaatteesta tästä linkistä.

CMS Hub Enterprise Icon

CMS Hub Enterprise

 

CMS Hub tarjoaa suuremmille yrityksille syvyyttä tehokkailla työkaluilla kuten serverittömät toiminnot, jäsenyydet, useat domainit jne. Lue lisää CMS Hub Enterprisestä tästä linkistä.

CMS Hub Myynti Icon

CMS Hub Myynnin Työkaluna

CMS Hubin suunnittelussa on pidetty ensisijaisen tärkeänä verkkosivujen yhteyttä myyntiin. Verkkosivujen tulisi olla yrityksen paras myyjä, eikä vain kuukausikulu. Lue lisää CMS Hubin myynnin ominaisuuksista tästä blogista. 

Kaikki blogikirjoitukset tästä
DEMO...
HubSpot CMS

Miten HubSpot CMS Hub sopisi teille?

Sovi henkilökohtainen Online-tapaaminen Hubitin asiantuntijan kanssa.

Hubit CMS demo

Klikkaa linkkiä. Se ohjaa sinut kalenteriimme. Valitse sinulle sopiva aika.

Varaa aika online-tapaamiselle