Visuaalisesti näyttävät ja täysin kustomoidut sivut ulkomainosyhtiö Mediateolle

Mediateko - pintaa syvempää ulkomainontaa

Mediateko on suomalainen ulkomainontayritys, joka tarjoaa mainospintoja vapaa-ajan kohteissa ja kaupunkikeskustoissa. Mediateko auttaa yrityksiä saavuttamaan asiakkaat sekä vastaanottavaisella mielellä että ostopäätösten äärellä. Lisätietoa yrityksestä saat heidän kotisivuiltaan mediateko.fi.

Haasteet ja tavoitteet

Laadukasta mediapintaa tarjoava Mediateko tarvitsi myös laadukkaat ja näyttävät verkkosivut. Uusien sivujen suunnittelussa mentiinkin visuaalisuus ja ulkonäkö edellä. Verkkosivuille haluttiin myös integroituja moduuleita, kuten synkkaus verkkokauppaan ja Googlen karttapalveluita hyödyntävä kartta. Vahva visuaalinen painotus ja ominaisuusvaatimukset edellyttivät täysin kustomoitua toteutusta kuitenkin varmistaen, että sivut ovat myös helposti muokattavissa HubSpotin page builder -työkalussa.

HubSpotin ekosysteemi oli jo ennestään käytössä Mediateolla, minkä vuoksi myös uudet verkkosivut rakennettiin HubSpotin CMS-työkalun päälle. Kustomointivaatimusten vuoksi verkkosivujen toteutukseen tarvittiin kuitenkin HubSpot-kumppani, jolla on vahva tekninen osaaminen. Hubit oli jo aiemmin toteuttanut näyttävät sivut Mediateon tytäryhtiölle Supervisualille, minkä vuoksi Mediateko kääntyi puoleemme myös omien sivujensa uudistuksessa. Sivuston upean designin suunnitteli bränditoimisto Fabrik, jonka kanssa Hubit oli tehnyt ennestäänkin menestyksekkäästi yhteistyötä Supervisualin verkkosivujen parissa.

Tavoitteet?
  • Visuaalisesti näyttävät sivut
  • Toiminnalliset ja integroidut moduulit
  • Helposti muokattavat nettisivut
0 +
KUSTOMOITUA SIVUA
0 +
RIVIÄ KUSTOMOITUA KOODIA
0 +
KUSTOMOITUJA MODUULEJA
0 %
LISÄÄ LIIDEJÄ VERKKOSIVUILTA
Mediateko sivusto

Mitkä olivat tulokset?

Mediateolle toteutettiin täysin kustomoidut ja näyttävät verkkosivut. Toteutuksessa hyödynnettiin mahdollisimman paljon ja kattavasti nettisivuteeman mukana tulleita moduuleja, joita kustomoitiin sopimaan Mediateon ulkonäkö- ja toiminnallisuusvaatimuksiin. Hubitin devaajat kirjoittivat tai kustomoivat yli 6000 riviä koodia varmistaakseen sekä sivuston tarkan visuaalisen ilmeen toteutumisen että helpon muokattavuuden HubSpotin page builderissä. Lisäksi mukaan mahtui myös täysin kustom koodattuja ja räätälöityjä sekä integroituja moduuleita, jotka helpottavat sivuston käyttökokemusta ja -mukavuutta.

Voit tutustua rakentamaamme verkkosivustoon tarkemmin osoitteessa mediateko.fi.

"Uusi sivusto haluttiin tukemaan asiakkaiden tarpeita sekä myyntiä optimaalisella tavalla. Tavoitteena oli tuoda myös brändin visuaalisuus vahvasti esiin sekä graafiset elementit sen vaatimalla tavalla sivustolle. Käyttökokemuksesta haluttiin selkeä ja helposti navigoitava vaikka sisältöä oli paljon. Tärkeää oli myös saada toimivat laskeutumissivut, ja niiden modulaarisuus oli oleellista, jotta sivuja on myös jatkossa helppo rakentaa ja kehittää.

Kaikki edellä mainitut toiveet saatiin Hubitin ammattitaistoisen tiimin avulla toteutettua, ja heiltä tuli myös hyviä kehitysehdotuksia sivustosuunnitelmaan. Kommunikointi oli selkeää ja projektia johdettiin hyvin. Erityiskiitos nopeasta reagoinnista projektin aikana nousseisiin pyyntöihin."

Hanna Leppänen, Impact Planner, Fabrik Oy

Kiinnostuitko?

Kaipaako teidän sivustonne tuoretta näkemystä tai tehokkuuden boostausta? Lue lisää verkkosivujen uudistuksesta Hubitin kanssa tai ota suoraan yhteyttä, niin jutellaan!