Meistä

Kasvumarkkinoinnin asiantuntija & HubSpot -kumppanisi

Hubit täyttää funnelin

Hubit on uusi, mutta konepellin alla on tuhdisti kokemusta. Olemme Suomalainen kasvu -markkinoinnin ja -myynnin asiantuntija. Raikas, uuden sukupolven HubSpot-kumppani, joka toki auttaa yrityksiä ja yhteisöjä kasvamaan luomalla tehokkaat ohjelmat liidien generointiin, asiakas-hankintaan ja asiakkuuksien kasvattamiseen. Toisaalta, emme  tyrkytä Inboundia jos siitä ei ole avuksi - ehdotamme mieluummin sitä oikeaa lähestymistä mikä parhaiten tukee tavoitteita.

Millainen kumppanina? 

Käytännöllinen

Keskitymme olennaiseen ja hyödynnämme parhaita käytäntöjä. Etenemme nopeasti asioihin, jotka tukevat tavoitteitasi.

Perusteellinen

Oikotietä onneen ei ole. Perehdymme kunnolla liiketoimintaasi ja tilaasi. Taustat tehdään kunnolla ja suunnitelmallisuus palkitaan.

Kansainvälinen

Se onnistuu myös uudelta, sillä olemme siellä missä asiakkaatkin - eli monessa kolkassa niin kuin digissä pitääkin.

Rento

Meissä Protestanttinen työmoraali kohtaa rennon otteen ja yritteliään huumorin. Tehdään asiat vähemmän vaikeiksi.

Pähkinänkuoressa

Perustettu 2018. 

Tomi kuva 2014.png

Tomi Lindholm (Yrjölä)

Kasvumarkkinoija, partner

Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin saralla on tapahtunut paljon, ja muutos sen kuin kiihtyy. Siirtyminen AI -teknologiaan mullistaa markkinoinnin ja myynnin entisestään lähivuosina. Se vaatii meiltä ihmisiltä uutta otetta, ja kykyä omaksua ennakkoluulottomia ideoita ja teknologioita nopealla syklillä.  

Linkitytään!

 

Ilmainen verkkosivu-analyysi?

Sivustosi paljastaa missä yrityksesi menee. Mikäli haluat nostaa digitaalisen markkinoinnin ja myynnin tasoa on tämä helppo ja ilmainen tapa edetä. Kuulet mikä mättää, mikä toimii - ja missä voit ottaa itse ensi-askeleet. ->>>>