Search:

Inbound-työharjoitteluun Helsinkiin?

Haemme Helsingin toimistollemme harjoittelujaksolle Inbound-markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaa (Inbound Specialist Trainee) noin 3-6 kuukauden jaksolle.

Onnistuneen harjoittelujakson myötä vakituinen työpaikka Hubit Oy:ssä on mahdollinen.

Haemme tiimiimme istuvaa oikeaa tyyppiä.

 


HubSpot Impact Award Hubit
Tehtäväsi

Tehtäväsi!

Kasvaa Inbound-ammattilaiseksi.

Sinulta vaaditaan

Tyyppinä!

Haluat oppia ja sitoutua.

Helsinki Hubit Oy

Helsingissä!

Saat paikan meren ääreltä.

Kasvualalle on hyvä mennä...

Autamme asiakkaitamme voittamaan puolelleen modernin ostajan, sellaisen joka asioi verkossa ja osaa vaatia. Enablerina operatiivisille tuloksille toimii teknologia, ja tässä tapauksessa se on HubSpot.

Liity liiketoiminnan kategoriaan ja perheeseen, joka kasvaa huimaa vauhtia ja takaa töitä pitkälle tulevaisuuteen. 

Mitä edellytämme?

Edellytämme hakijoilta vähintään 2 vuoden opintoja vastaavaa opintopistemäärää kaupallisen alan korkeakoulussa tai AMK:ssa. Aikaisempi työkokemus myynnistä, digitaalisesta markkinoinnista, sosiaalisesta mediasta tai verkkosivustojen tuotannosta katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin erinomainen asenne.

Lisäinfoa harjoittelupaikasta: 

Harjoittelujakson aikana työtehtävät voivat vaihdella harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti, mutta työhön ohjaamisen prosessi noudattaa muuten selkeää polkua jonka tuloksena harjoittelija saa Inbound-markkinoinnin ja myynnin pätevyyden.

Harjoittelujakso voi alkaa maaliskuussa 2020 osa-aikaisena ja jatkua kesällä täysiaikaisena.

Hubit Oy:ssä sinulla on hienoa mahdollisuus kehittyä Inbound-ammattilaiseksi. Olemme HubSpotin Platina-kumppani ja vuoden 2018 EMEA Partner of the Year. Tarjoamme modernin työympäristön Helsingin Ruoholahdessa. Olemme rento ja moderni yritys, joka huolehtii työn ja vapaa-ajan balanssista. Hubit on osa Valley Bros-yritysryhmää. 

Täytä lomake niin jutellaan lisää!