Search:

Meistä

Tiukkaa osaamista & näkemystä liiketoimintasi tueksi

Hubit - pidä meidät valikossasi

Hubit on Helsingissä ja Oulussa toimiva uuden sukupolven Inbound -markkinoinnin sekä datalähtöisen myynnin ja asiakaspalvelun konsulttitoimisto.  

  • Haluamme tukea asiakkaiden kasvua ja mahdollistaa kilpailuetu uudistamalla myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin tavoitteet, prosessit ja teknologiat.
  • Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa.
  • Hubit on vuoden 2018 HubSpot Impact Award Winner EMEA Rookie of the Year. Katso HubSpotin Winner's Showcase.
Hubspot_ImpactAwards_2018_RookieOfTheYear_CategoryLogos-01

Tekeekö Hubit kaiken?

Varo sellaisia lupauksia. Ei tietenkään. 

Hubit pitää pyörät pyörimässä, kurssin kunnossa ja valvoo, että budjettisi pysyy kuosissa.

Monille olemme ulkoistettu resurssi, joka hoitaa joko markkinoinnin, myynnin ja/tai asiakaspalvelun kehitystyön sekä niihin liittyvät päivittäiset aktiviteetit.

Tilaamme palveluna designin, sisältötuotannon ja verkkosivustojen teknisen tuotannon vahvoilta, sertifioiduilta kumppaneiltamme. Riippuen vertikaalistasi saat juuri sopivan kokonaisuuden.

 


 

Gold Partner Hubit

Tomi Lindholm-Yrjölä, Chief Growth Specialist

Tomi on kokenut Inbound Man ja digitaalisen myynnin ansioitunut kehittäjä. Ensimmäiset verkkosivut hän pisti pystyyn media-ammattilaisena 1998 ja on vuosien saatossa edesauttanut monen yrityksen modernin markkinoinnin sekä kehittänyt myyntiorganisaatioita Suomessa ja kansainvälisesti.  

Katta Inget, Growth Specialist

Kattalla on pitkä kokemus IT-maailman huipulta ja hän on palvellut strategisissa rooleissa mm. Microsoftilla. Katta vastaa Hubitissa mm. HubSpot -käyttöönotoista ja koulutusohjelmasta. Lisäksi hänen projektijohdollisia lahjakkuuksia hyödynnetään mm. vaativissa verkkosivu- ja e-ympäristöjen uudistuksissa.

Hubit Oy:n avulla olemme ottaneet HubSpotin käyttöömme laajasti eri organisaatiotasoilla. Lähtökohtana ovat toimintojen suoraviivaistaminen sekä asiakastiedon pitäminen yhdessä keskitetyssä ympäristössä. Hubitin asiantuntijuus HubSpotista markkinoinnin ja myynnin tukivälineenä on erityisesti käyttöönottovaiheessa, mutta myös jatkuvan kouluttautumisen osalta erittäin merkittävässä roolissa tulevaisuudessa.

Jouni Palosaari CEO, Oy Levi Ski Resort Ltd

YHTEYS

Kysy. Pyydä lisäinfoa tai apua...

Soita
+358503955470
Sovi online palaveri
Sovi tapaaminen
va-text-icons-background-icon3.png
Verkkosivu-audit