Search:

Meistä

Kokenut HubSpot CRM ja Sales -asiantuntijasi

Palkittu HubSpot Solution Partner, Hubit luo prosessit ja ohjelmat yhtenäiselle markkinoinnille ja myynnille 

Autamme asiakkaitamme voittamaan puolelleen moderni ostaja:

  • Luomme konkreettiset prosessit ja ohjelmat yhtenäiselle markkinoinnille ja myynnille
  • Panostamme Pohjoismaiden kovimpaan HubSpot Solution Partner  –osaamiseen sekä kokeneisiin, liiketoimintaa ymmärtäviin asiantuntijoihin
  • Asiakkaamme hallitsevat digitaalisen toimintaympäristön ja saavat enemmän irti HubSpotista - itse!
Hubspot_ImpactAwards_2018_RookieOfTheYear_CategoryLogos-01

Tomi Lindholm-Yrjölä, Lead Solution Partner

 

Tomi on kokenut Inbound Man ja digitaalisen myynnin ansioitunut kehittäjä. Hän on vuosien saatossa edesauttanut monen yrityksen modernien myynnin ja markkinoinnin prosessien kehittämisessä Suomessa ja  kansainvälisesti.

 

Jari Laakso, Senior Solution Partner, hpj

 

Jarilla on kolmen vuosikymmenen kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Hän toimii usean yhtiön hallituksessa ja toimii mm. Hubit Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

 

Jussi Vesterinen, Senior Solution Consultant

 

Suomen ensimmäisenä HubSpot -alustan edustajana Jussi on tukenut kymmenien yritysten markkinointi- ja myynti-prosessien yhdistämistä tuloksekkaasti lähes kymmenen vuoden ajan. HubSpot Sales Enablement Impact Awards -palkinnon saanut kotimainen konkari.

 

Antti Harju, Senior Solution Consultant

 

Antti on kokenut myynnin ja myynnin prosessien asiantuntija. IT-alalla kannuksensa ansainneena hän ymmärtää nurkkahuoneen samanaikaiset paineet saada tuloksia ja kehittää toimintaa alati muuttuvassa ympäristössä.

 

Eetu Huotari, Solution Consultant & BI Lead

Eetu on HubSpot-myynnin asiantuntija ja tuntee sekä HubSpotin alustan että sen hyödyt asiakkaille. Hänen fokuksensa yliopistossa on Business Intelligence ja tämän huippuosaamisen myötä Eetu tuo syvällistä näkemystä raportointiin ja analytiikkaan.

 

 

Ronnie Isomäki, Developer

Javasta jo vuosia sitten innostunut Ronnie on Hubitin asiantuntija aina kun pitää kurkistaa "pellin alle". Teknisiä haasteita? Ronnie hoitaa. Vapaa-aikanaan hän mm. tuottaa omia pelejä Google Play Storeen. Se kertoo paljon.

 

Hubitin avulla HubSpot on jatkuvasti yllättänyt meidät sen monipuolisuudellaan. Käsityksemme sen mahdollisuuksista meidän markkinoinnissa ja erityisesti myynnissä kasvavat päivä päivältä.

Kari Halavaara Kaupallinen johtaja, elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy 

YHTEYS

Kysy. Pyydä lisäinfoa tai apua...

Soita
+358503955470
Sovi online palaveri
Sovi online-tapaaminen
va-text-icons-background-icon3.png
Verkkosivu-audit