163 %

Verkkosivuvierailijoiden kasvu

66 %

Orgaanisen löydettävyyden kasvu

123 %

Verkkosivuliidien kasvu

PolarHouse - yksilöllisiä lämpöhirsitaloja

PolarHouse on lappilainen omakoti- ja vapaa-ajan asuntoja valmistava yritys. PolarHousen tarjonta keskittyy energiatehokkaisiin ja ostajan toiveiden mukaan räätälöityihin lämpöhirsitaloihin, ja asiakaskuntaan kuuluvat niin yksityisasiakkaat kuin yrityksetkin. Lisätietoa yrityksestä saat heidän kotisivuilta polarhouse.com.

Haasteet ja tavoitteet

Premium-tasoisia ratkaisuja ja asiantuntijuutta tarjoava PolarHouse tarvitsi sekä tarjoamansa laatua vastaavat että myyntiä tukevat verkkosivut. Uusien verkkosivujen haluttiin tukevan asiakaspolkua ja generoivan liidejä myyjille. PolarHouse päätyi käyttämään HubSpotin CMS-alustaa sekä helppokäyttöisyyden että HubSpotin laajempien käyttöominaisuuksien perusteella; HubSpot mahdollistaa myös markkinoinnin automaation ja asiakaspalvelun ominaisuuksien käyttöönoton myöhemmässä vaiheessa.

Verkkosivuston teknisen toteutuksen kanssa PolarHouse kääntyi Hubitin puoleen, designin suunnitteli Coco Design Oy.

Tavoitteet?
  • Myynnillisyys: liidien generoinnin työkalujen vahva hyödyntäminen
  • Asiakaspolun tukeminen: maltillinen määrä oleellista sisältöä ja ohjaus myynnin pariin
  • Yrityksen brändin vahvistaminen ja ilmentäminen
Polarhouse verkkosivu mockup

Mitkä olivat tulokset?

PolarHouselle toteutettiin myynnilliset mutta selkeät verkkosivut, jotka tukevat asiakkaan tarpeita. Verkkosivusto tarjoaa vierailijoille sekä fiilisteltävää että selkeän kuvan PolarHousen tarjonnan laajuudesta. Tyylikäs design tukee brändin vahvistamista, ja liidien generoinnin periaatteiden hyödyntäminen tuottaa myyjille lämpimiä liidejä.

Voit tutustua rakentamaamme verkkosivustoon tarkemmin osoitteessa polarhouse.com.

Sivu-uudistuksessa haluttiin jalkauttaa PolarHousen uusi, moderni brändi-ilme verkkoympäristöön raikkaalla ja käyttäjäystävällisellä tavalla. Sivuista haluttiin selkeät ja helposti navigoitavat ja yhteydenotto sivujen kautta haluttiin tehdä mahdollisimman helpoksi. PolarHousen filosofia perustuu Pohjoisen asumisen rauhaan ja taikaan ja sivujen ilmeen haluttiin viestivän käyttäjälleen tätä ajatusta. Koko projekti kulki kivuttomasti ja nopeasti, lopputulos on juuri sellainen kuin toivottiin: moderni, raikas ja laadukas."

Sara Lahdesmäki, Founder & Art Director, Coco Design Oy

Hubitin palvelut

Verkkosivujen tuottamisen lisäksi Hubit koulutti PolarHousen myyntitiimin hyödyntämään uusien verkkosivujen tuomia mahdollisuuksia arken myyntityössä. Hubitin tiimi projektin aikana koostui sertifioiduista HubSpot konsulteista ja ohjelmistokehittäjistä.

CMS-alustan setup ja ohjeistus

Hubit pohjusti teknisen toteutuksen laittamalla CMS-alustan asetukset kuntoon ja ohjeistamalla asiakasta toimitettavista materiaaleista.

Verkkosivuston tekninen toteutus

Hubit rakensi verkkosivuston HubSpotin päälle design-pohjien perusteella. Työhön kuului sivujen tuottamisen lisäksi liidien generoinnin implementointi.

Onboardaus ja koulutus

Hubit kävi kävi projektin aikana läpi, kuinka HubSpotissa verkkosivuja voidaan  tehokkaasti hyödyntää myynnissä ja markkinoinnissa. Lisäksi palveluun kuului HubSpot CMS-alustan käyttökoulutus.

Kiinnostuitko?

Kaipaako teidän sivustonne tuoretta näkemystä tai tehokkuuden boostausta? Lue lisää verkkosivujen uudistuksesta Hubitin kanssa tai ota suoraan yhteyttä, niin jutellaan!