71 %

Liikevaihdon kasvu 2021-22

Haltian - Räätälöityjä IoT ratkaisuja

Haltian on johtava suomalainen asiantuntija yhdistettyjen tuotteiden suunnittelussa ja kehityksessä. Haltian tarjoaa niin maailmanluokan kustomoituja yhdistettyjä laitteita kuin end-to-end IoT ratkaisuja ja palveluita. Lisätietoa yrityksestä ja sen menestystarinasta saat heidän kotisivuilta haltian.com.

Haasteet ja tavoitteet

Kuten mikä tahansa kasvava IT-yritys, Haltian tarvitsi entistä tehokkaammat ja suoraviivaisemmat asiakasprosessit kilpaillakseen globaaleilla markkinoilla. Vahva ja tehokas kasvustrategia vaati myös oikean teknologiaratkaisun tavoitteiden saavuttamiseen vaarantamatta asiakaskokemusta.

Haltianin ensiaskeleet HubSpotin ja Hubitin kanssa keskittyivät markkinoinnin puoleen. Vuonna 2021 yrityksen myyntijohto päätti vaihtaa Zohosra HubSpotin CRM-järjestelmään, ja Haltian otti yhteyttä Hubitiin.

Tavoitteet?
  • Käytännönläheisen ja ketterän myyntiprosessin suunnittelu ja implementaatio 
  • Markkinoinnin ja myynnin asemointi yhteneväisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi
  • Myynnin kasvattaminen tehokkuuden kautta
“Etsimme paitsi kovan luokan HubSpot asiantuntijaa, myös kumppania jonka avulla rakentaisimme myynnin käsikirjan. Hubitin avulla saimme kiinni parhaista käytännöistä ja tukea varsinaiseen jalkautukseen.”

Janne Kilpeläinen, Vice President Sales and Marketing (Haltian)

Hubitin palvelut

Myynnin tuominen HubSpotiin vaati laajan kirjon palveluita. Nämä toteutettiin pääosin workshoppeina online-ympäristössä. Hubitin tiimi koostui sertifioiduista HubSpot konsulteista ja ohjelmistokehittäjistä.

Onboardaus & konsultaatio

Hubit koulutti myyntitiimin ja auttoi myyntiprosessin ja yhteneväisen työskentelytavan suunnittelussa ja kehittämisessä. 

HubSpot CRM Implementaatio

Alustan räätälöinti sisälsi raportoinnin ja myynnin työkalut.  Loimme työskentelytilan, joka palveli myyjien päivittäistä työskentelyä.

HubSpot-ERP Integraatio

Hubit tuotti tilaustyönä API-integraation HubSpotin CRM järjestelmän ja Netsuiten ERP:n välillä täydentämään alustaa. 

Mitkä olivat tulokset?

Haltianin myynti sai otettua käyttöön uuden ja kustomoidun HubSpot CRM järjestelmän sovitun aikataulun mukaisesti. HubSpot CRM kasvatti myyntiä toimien tehokkaan, motivoituneen tiimin enablerina.

Hubitin tilaustyönä tekemä Netsuite integraatio mahdollisti tehokkuuden nostamisen uudelle tasolle. Tietysti, yksi suuri syy Haltianin menestykseen - oli Haltian itse! He sitoutuivat projektiin, ja heidän ammattimainen asenteensa ja selkeä näkemys strategiasta rakensivat pohjan jatkuvalle kasvulle.

Kiinnostuitko?

Oletko vaihtamassa HubSpotiin? Tarvitsetko sekä myyntinäkemystä että teknistä tukea? Ota yhteyttä niin jutellaan.