60 +

Henkilökunta

7 +

Tiimiä

10 +

Integraatiota

Kohti datalähtöistä tulevaisuutta

Helsinki Partners aloitti HubSpotin käyttöönoton vuoden 2022 toisella puoliskolla. Kyseessä oli kokonaisvaltainen digitaalinen transformaatio - teknologia-ekosysteemin, prosessien, ja tapojen toimia limittäminen ja yksinkertaistaminen. Kattotasolla projektissa käsiteltiin mm. tehokkuuden kasvattaminen sekä datalla johtamisen mallin käyttöönottaminen.

Miten siinä onnistuttiin? Miten HubSpot CRM liittyi projektiin? Palveleeko HubSpot kaupunkien ja kuntien kehittämisorganisaatioita? 

Helsinki Partners Oy:n Sirpa Salmi (Senior manager, Digital business, Sales and Marketing) istahti toviksi alas Hubitin Tomi Lindholmin kanssa Teamsissä.

“Teimme hyvin kokonaisvaltaisen kartoituksen ja lopulta HubSpot oli meille selvä valinta.”

Sirpa Salmi  (Senior manager, Digital business, Sales and Marketing)

Haluatko kehittää kaupunkisi tai kuntasi kilpailukykyä? Miten tehokkaasti houkuttelette investoreita? Entä yrityksiä? 

Intuitiivinen CRM, ketterä tekkistäkki ja  helposti käytettävät markkinoinnin, viestinnän ja asiakaspalvelun työkalut luovat pohjan onnistumiselle. Liian moni kunta elää pirstaloituneen datan ja kankeiden, raskaiden ohjelmistojen arkea. Prosessit sakkaavat ja pienissäkin organisaatioissa kuljetaan moneen eri suuntaan. Sovi Hubitin kanssa palaveri, niin kerromme kuinka kaikkea voisi yksinkertaistaa ja tehostaa. Aloita aito digitaalinen transformaatio kanssamme nyt.