PolarHouse on lappilainen perinteikkääseen ja energiatehokkaaseen rakentamiseen keskittynyt rakennusyritys, jonka ainutlaatuinen Lämpöhirsi-rakennustapa tarjoaa asiakkailleen modernin kokemuksen hirsirakentamisesta. Valikoimaan kuuluu omakotitalot, mökit sekä huvilat, jotka suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pieni tai suuri unelma - siihen löytyy uniikki ja energiatehokas koti yhdessä PolarHousen asiantuntijoiden kanssa.

 

PolarHouse sai HubSpotista vahvan jalustan kasvustrategialle

Keväällä 2023 PolarHouse sai uuden omistuspohjan, ja sen jälkeen nousuun on lähdetty todellisella ryminällä. PolarHouse on 20-vuotisen taipaleensa aikana luonut vahvan jalansijan Lapissa, ja uudistumisen myötä tavoitteena on viedä asiantuntijuus ja osaaminen myös laajemmin Suomeen sekä Eurooppaan. Ainutlaatuinen teknologia, ylivoimainen energiatehokkuus sekä lappilainen osaaminen ovat vaikuttava yhdistelmä, joilla vahvistetaan suomalaisten yritysten, kuten PolarHousen, jalansijaa markkinoilla.

Tavoitteet

Ketterä ja tehokas käyttöönotto

Myyntiprosessien ja mittareiden kiteytys

Myynnin ja markkinoinnin yhteinen linjaus ja toimintatapa

Tulokset

Kehitystä tukemaan valikoitui HubSpot CRM ja myynnin työkaluksi Sales Hub. Hubit puolestaan valikoitui PolarHousen HubSpot-kumppaniksi. Uuden järjestelmän käyttöönotto sekä toimintatapojen uudistuminen on suuri muutosprosessi yritykselle, joten projekti suunniteltiin asiakkaan tavoitteiden ympärille, jotta muutosta voidaan tukea ja johtaa onnistunein lopputuloksin. 

Siirtyminen HubSpottiin aloitettiin tavoitteiden kitetyttämisellä, jotta alkavaa kehitystä voidaan mitata jo projetkin aikana. Sen myötä keskityttiin implementaatioon eli prosessien ja mittarien soveltamiseen HubSpotin ekosysteemiin tavalla, joka tukee ennaltasovittuja tavoitteita sekä kasvua ja skaalautumista myös pidemmällä aikavälillä. Kun implementaatio toteutettiin ketterästi projektitiimin kanssa, saatiin toteutukselle tehokkuutta ja myyntiorganisaatio koulutettiin implementaation myötä suoraan kustomoituun alustaan.

HubSpotin myötä rakennettiin vahva myynnin ja markkinoinnin yhteispeli, jonka tavoitteena on auttaa asiakasta yhdessä löytämään lopputulema haaveille ja unelmille hirsikodista tai -mökistä. Kun markkinoinnin ja myynnin tukena on älykäs CRM, saadaan rautainen yhteen hiileen puhaltava toimintatapa. Yhteydenotot siirtyvät suoraan HubSpotin puolelle ja sieltä myynnin pariin saumattomasti. Asiakaskokemus sai uuden ulottuvuuden, kun asiakkaan koko polku dokumentoituu yhteen järjestelmään: jokainen mahdollinen tai olemassaoleva asiakas voidaan kohdata yksilöllisesti, juuri siinä vaiheessa kun he ovat. 

Osana kasvustrategiaa oli myös verkkosivujen uudistaminen HubSpot CMS:llä. Sen avulla haluttiin visuaalisessa mielessä vahvistaa mielikuvaa laadukkuudesta, luonnonläheisyydestä sekä suomalaisen puun vetovoimasta. HubSpotin CMS valikoitui myös toiminnallisesta näkökulmasta, koska haluttiin tarjota helpot ja matalan kynnyksen yhteydenottotavat PolarHousen asiantuntijoihin, jotka auttavat asiakasta eteenpäin. PolarHousen kaltaisessa toimialassa ei osteta suoraan verkosta ja ostoprosessi on pidempi, joten tavoitteena oli tukea asiakkaan matkaa yhdessä asiantuntijan kanssa kohti heidän unelmien toteutusta hirsirakentamisella.

Pääset lukemaan lisää PolarHousen verkkosivu-uudistuksesta Hubitin kanssa täältä.

Hubitille yhteistyö PolarHousen kanssa oli erittäin antoisa sekä mielenkiintoinen, sillä tässä on esimerkki yrityksestä, joka on oikean asian äärellä. Kehitystä ja kasvua lähdettiin hakemaan asioista, joista nykyaikainen ja skaalautuva yritys hyötyy aidommillaan, ja Hubitilla on ollut mahtava tilaisuus olla mukana tässä matkassa!

"PolarHousen koko myyjäkunta on vahvasti sitoutunut yhteiseen päämääräämme, jossa palvelemme asiakkaamme nopeasti ja laadukkaasti läpi koko prosessin. Talojen, mökkien ja huviloiden kohdalla ostoprosessi on monivaiheinen ja tunnistimme tarpeen myös teknologialle, joka auttaa meitä tehtävässämme. Hubitilla on korkeatasoista osaamista Hubspotin tarjoamista mahdollisuuksista ja ne osattiin avata meille hyvin käytännönläheisellä tavalla. Iso plussa tulee myös siitä, että Hubitin asiantuntijat ovat todella mukavaa porukkaa, jonka arvotan korkealle yhteistyökumppaneita valittaessa."

Kiinnostuitko?

Kaipaako myyntiprosessi tehostamista tai asiakaspolku jäsentämistä? Lue lisää inbound-myyntiprosessin implementoinnista Hubitin kanssa tai ole suoraan yhteydessä, niin jutellaan!