Mikä HubSpot CMS ja kenelle?

Verkkosivujen ylläpitäminen ja päivittäminen on usein vaikeaa perinteisellä julkaisujärjestelmällä. Yhden yksinkertaisen muutoksen teko ei välttämättä onnistu ilman ohjelmoijan apua. Verkkosivujen turvallisuus ja suorituskyky voivat myös tuottaa päänvaivaa. Yritysten kasvaessa verkkosivujen skaalaaminen ei välttämättä onnistu ilman kalliita ja vaikeasti hallittavia lisäosia. HubSpotin CMS on luotu ratkaisemaan näitä ongelmia.

Lue lisää HubSpot CMS:n ominaisuuksista

"Hyvä CMS on paitsi helppo käyttää myös älykäs kumppani myynnissä ja markkinoinnissa. Liidien generointi ja asiakkaiden matkan tukeminen on kriittistä kun kilpailu lisääntyy ja asiakasodotukset muuttuvat entisestään."

Toni Riipinen, Toimitusjohtaja, Tempolecon Oy

Miksi HubSpot CMS on markkinoiden johtava julkaisualusta?

Helppo käyttää

HubSpot CMS:n avulla voimavarat voidaan keskittää hyvien asiakaskokemusten luomiseen. HubSpot antaa markkinoijille mahdollisuuden luoda itse sisältöä verkkosivuille. Ohjelmoijat voivat myös käyttää juuri niitä työkaluja, jotka ovat heille parhaita.

Lue lisää.

Sisältää CRM:n

CRM mahdollistaa sivujen personoinnin, liidien tallentamisen ja analytiikan. Verkkosivujen yhteispeli CRM:n kanssa mahdollistaa paljon saman alustan sisällä. Yhteistyö markkinoinnin ja myynnin välillä kasvaa.

Lue lisää.

Tukee myyntiä

Sisäänrakennettu hakukoneoptimointi, liidien generointi, live chat & chatbot. HubSpotin työkalujen avulla oikeat ihmiset löytävät sivustollesi ja vierailijat saadaan muutettua liideiksi.

Lue lisää.

Huoletonta menoa

Tietoturva ja tekniset päivitykset ovat ulkoistettu HubSpotille, jolloin niistä ei tarvitse erikseen huolia. Helppoa ja tehokasta. 

Lue lisää.

HubSpot CMS Starter

€23/kk

https://www.hubspot.com/pricing/cms?term=annual

PK-yritysten ketterä kokonaisuus. Alle 50 sivun verkkosivustoille. Sisältää esimerkiksi:

 • Feature Verkkosivut ja blogi
 • Feature Drag-and-drop editori
 • Feature perustason SEO suositukset
 • Feature CRM
 • Feature Kustomoituun domainiin yhdistäminen
 • Feature Personointi

HubSpot CMS Professional

€360/kk

https://www.hubspot.com/pricing/cms?term=annual

Kaikki mitä kasvava yritys tarvitsee myyntiä tukevan verkkosivuston rakentamiseen ja hallintaan. Sisältää esimerkiksi:

 • Feature Starter-paketin ominaisuudet
 • Feature Edistyneet SEO-suositukset
 • Feature Personointi Smart Contentilla
 • Feature Dynaaminen sisältö
 • Feature A/B testaus ja raportointi
 • Feature Site tree

HubSpot CMS Enterprise

€1180/kk

https://www.hubspot.com/pricing/cms?term=annual

Verkkosovellusten rakentamista, tiimien hallintaa ja useita domaineja samalla julkaisualustalla. CMS Hub Enterprise vastaa suuremman yrityksen tarpeisiin. Sisältää esimerkiksi:

 • Feature Professional-paketin ominaisuudet
 • Feature SSO
 • Feature Mukautetut objektit
 • Feature Sisällön jako tiimien kesken
 • Feature Useampaan domainiin yhdistäminen
 • Feature Adaptive testing
 • Feature Jäsenkirjautuminen

Käyttäjinä mm.

Top #6 HubSpot CMS Hub kysymystä

Miten HubSpot CMS eroaa WordPressistä?

HubSpot CMS on SaaS-pohjainen palvelu, johon on sisäänrakennettu tarvittava, liidien generoinnista tietoturvaan. WordPress on maailman käytetyin julkaisualusta, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin. Saadakseen WordPressiin samat ominaisuudet kuin HubSpotin CMS:n, täytyy käyttäjän asentaa useita Plug-inejä (esim. SEO, tietoturva, analytiikka). Tämän myötä verkkosivujen hallinta voi muodostua vaikeaksi ja piilokulut kasvavat. 

Lue lisää

Jos HubSpot CMS on paras, miksi se ei ole käytetyin?

HubSpotin uusi CMS julkaistiin huhtikuussa 2020, joten se ei ole ollut markkinoilla pitkään. Kuitenkin lyhyessä ajassa se on noussut esimerkiksi G2-Crowd vertailusivustolla julkaisualustojen globaaliksi ykköseksi.

Suurin kynnys HubSpot CMS:n käyttöönotossa liittyy usein kiinteään kuukausihintaan. Vuoden kuluessa kuitenkin yhä useampi yritys on ymmärtänyt kuukausihinnan olevan itseasiassa matala - helppokäyttöisyyden sekä sivuston päivityksistä ja tietoturvasta huolehtimisesta luopumisen tuoma ajansäästö maksaa jo hinnan takaisin. HubSpot CMS sisältää myös ominaisuuksia jotka ovat muilla verkkosivualustoilla usein maksullisia lisäosia. SEO-työkalut, chatbotit, lomakkeet... lista on pitkä. 

Miten CMS Hub eroaa Drupalista?

WordPressin lisäksi Drupal on Suomessa suosittu verkkosivualusta. Drupalin on hyvä julkaisualusta monimutkaisten sivustojen hallintaan, mutta sen käyttäminen on hankalaa. Drupalia hyvin hallitsevia tahoja on Suomessa on vähän, joten kustannukset ovat usein korkeita. 

Kumpikin julkaisujärjestelmä palvelee omanlaisiaan yrityksiä hyvin, mutta jos verkkosivujen sisältöä halutaan hallita helposti itse, tietoturvaan ja servereiden hallintaan ei haluta käyttää aikaa ja resursseja, voidaan CMS Hubia pitää parempana vaihtoehtona. 

Lue lisää. 

Mitä eroa on HubSpot Pro ja Enterprise CMS lisensseissä?

HubSpot CMS Professional lisenssi sisältää kaiken mitä kasvava yritys tarvitsee rakentaakseen ja hallitakseen moderneja, myyviä verkkosivuja. HubSpot CMS Enterprise tuo kuitenkin pöytään ominaisuuksia, joita suurempi - tai monimutkaisempaa sivustoa tarvitseva kasvava yritys tarvitsee. Esimerkiksi Serverless-toiminnot, jäsenyydet ja aktiviteettiloki ovat usein hyödynnettyjä Enterprise-tason toimintoja.

Lisäinfoa saat HubSpotin sivuilta tästä.

Voiko oman sivuston siirtää HubSpot CMS:n päälle?

Sivustoa ei aina tarvitse laittaa kokonaan uusiksi siirtyessä uuteen julkaisualustaan. Hyvät osat voidaan säästää ja tuoda mukana helpommin hallittavaan alustaan. Sivuston siirtäminen toiselta alustalta HubSpot CMS:n päälle on suhteellisen vaivatonta.

Kysy lisää asiantuntijaltamme!

Sisältyykö HubSpot CMS:n piilokuluja?

HubSpot CMS ei maksa koskaan enempää kuin lisenssikustannus tasosta riippuen määrittää. 

Verkkosivujen siirron tai uusien verkkosivujen rakentamisen yhteydessä HubSpot kumppanille maksetaan yleensä design-työstä, sivuston rakentamisesta ja koulutuksesta. Koulutuksen päämääränä on varmistua siitä, että asiakas osaa tulevaisuudessa itse käyttää alustaa, jotta riippuvuus partnereista minimoituisi. 

Kokonaiskustannus verkkosivuprojektissa muodostuu siis useimmiten:

Suunnittelu + Rakentaminen + Jatkuva lisenssimaksu*

*Lisenssimaksun voi maksaa joko kuukausi- tai vuosierissä.

Jutellaan verkkosivuista!

Varaa HubSpot CMS esittely alta.