Kokonaisvaltainen

MARKKINOINNIN TYÖKALU

undraw_personal_data_re_ihde1

Sisältö on strateginen valinta ja tukee myyntiä

Sisällön tuottaminen ei ole ad hoc -prosessi, vaan kiinteä osa organisaatiosi tapaa segmentoida asiakkaat ja tarjota näille relevanttia informaatiota ja lisäarvoa. Hubit auditoi yrityksesi nykyisen sisältömassan ja auttaa näkemään mitä kannattaa päivittää, mitä unohtaa ja mitä tuottaa lisää. 

HubSpot integraatiot

Parempi asiakaskokemus HubSpot integraatioiden avulla? Tänä päivänä yritys ei käytännössä pysty tulemaan toimeen ilman eri järjestelmien keskinäistä kommunikointia.

Lue blogi

Sisällönluonti ja data kulkevat käsikädessä

Miksi datajohtoinen sisällönluonti on tärkeää? Top 3 syytä. Datajohtoisuus tuo hyötyjä sekä itse sisällönluonnille kuin myös muihin liiketoiminnan prosesseihin.

Lue blogi

Jutellaan lisää!

Varaa aika kanssamme tästä

 • Erittäin osaava ja joustava partneri meille. Hubit rakensi yrityksellemme menestyksekkään uusasiakashankintastrategian. Suosittelen lämpimästi Hubit Oy:tä.

  Jukka Pelkonen CFO, Mediateko Oy

 • Hubitin kattava käyttöönoton koulutusohjelma tuki siirtymistämme edellisestä markkinoinnin alustastamme HubSpotiin. Koulutus antoi globaalille markkinointitiimillemme hyvän käsityksen ja ymmärryksen HubSpotin toiminnallisuuksista.

  Susanna Hirvonen Digital Marketing Manager, 3StepIT

 • Hubit on vakaa HubSpot CRM/Sales asiantuntija toimisto, jolla on kyvykkyydet konsultoida strategiaa, prosesseja ja taktiikoita. Lisäksi heidän kanssaan on ilo tehdä töitä.

  Pekka Sinervo Partner, Adeptus Oy

 • Selkeästi jäsennelty projektisuunnitelma työpajoineen HubSpot asiantuntijoiden johdolla, takasi yrityksellemme sulavan käyttöönoton.

  Jyrki Kontio Sales Engineer, Norrhydro