Taas yksi HubSpot kumppani?

Kuljemme kohti visiotamme: Pohjoismaiden kovimpien myyntiorganisaatioiden #1 HubSpot CRM kumppani. 

Hubitin osaaminen ei ole hetken mielijohde, vaan sitä on kerrytetty jo vuodesta 2013.

Keskitymme muutamaan osa-alueeseen kunnolla ja tarjoamme niiden puitteissa maailman parasta osaamista. Tärkein mittarimme?  Se löytyy teidän KPI-arsenaalista.

 • HubSpot Impact Awards Winner 
 • EMEA Rookie of the Year 2018
undraw_Team_spirit_re_yl1v

3 Hubitin pilaria

110% HubSpot

Niinhän ne kaikki sanoo. Tosiasiassa markkinassa kuin markkinassa on vain muutama, joita kutsumme aidoiksi HubSpot-osaajiksi.

Strateginen

Osaamme antaa enemmän kuin perussetin. Näkemys kuuluu arsenaalimme, ja kokemus miten muunnat sen kannattavaksi käytännöksi.

Tulospohjainen

Ihanneasiakkaamme on kumppani, jonka tavoitteisiin voimme sitoutua. Oikea asenne, laatudata ja mitattavat tavoitteet kunniaan!

Ota yhteyttä

Tehdään HubSpot -matkastasi piirun verran helpompi, varmempi ja tuloksellinen.

Varaa aika online-esittelylle

tai soita +358503955470

“Hubit Oy:n avulla olemme ottaneet HubSpotin käyttöön laajasti eri organisaatiotasoilla. Lähtökohtana ovat toimintojen suoraviivaistaminen sekä asiakastiedon pitäminen yhdessä keskitetyssä ympäristössä.”

Jouni Palosaari, Levi Ski Resort

60 +

HubSpot käyttöönottoa

30 +

Uutta verkkosivustoa

20 +

Myynti-markkinoinnin prosessia

Mitä myyntijohdon pitää tietää verkkosivuista?

Yrityksesi verkkosivut eivät ole enää pitkään aikaan olleet pelkkä näyteikkuna, vaan myyntitiimisi oikea käsi. Toki ne rakentavat brändiä, mutta moderneilla kotisivuilla voi olla merkittävä vaikutus B2B-yrityksen kasvukäyrään. Digiajan kasvupotentiaali kulkee käsikädessä verkkosivujen kanssa.

undraw_modern_design_re_dlp8-(1)1
 • Erittäin osaava ja joustava partneri meille. Hubit rakensi yrityksellemme menestyksekkään uusasiakashankintastrategian. Suosittelen lämpimästi Hubit Oy:tä.

  Jukka Pelkonen CFO, Mediateko Oy

 • Hubitin kattava käyttöönoton koulutusohjelma tuki siirtymistämme edellisestä markkinoinnin alustastamme HubSpotiin. Koulutus antoi globaalille markkinointitiimillemme hyvän käsityksen ja ymmärryksen HubSpotin toiminnallisuuksista.

  Susanna Hirvonen Digital Marketing Manager, 3StepIT

 • Hubit on vakaa HubSpot CRM/Sales asiantuntija toimisto, jolla on kyvykkyydet konsultoida strategiaa, prosesseja ja taktiikoita. Lisäksi heidän kanssaan on ilo tehdä töitä.

  Pekka Sinervo Partner, Adeptus Oy

 • Selkeästi jäsennelty projektisuunnitelma työpajoineen HubSpot asiantuntijoiden johdolla, takasi yrityksellemme sulavan käyttöönoton.

  Jyrki Kontio Sales Engineer, Norrhydro

Pyydä lisäinfoa. Nyt!

Tarvitsetko ideoita ja apua vai oletko jo etsimässä palveluntarjoajaa? 

Hubit Suomen vahvimmat