Myynnin perusta

KUNTOON

undraw_data_trends_re_2cdy-(1)

Varmista kasvu ja auditoi myynnin prosessi!

Asiakkaiden ostaminen muuttuu samalla kun vanhat palvelukäsitykset joutavat romukoppaan.. Miten myynti reagoi murrokseen? Mitkä ovat nykyisen prosessin heikkoudet? Miten tavoitteenne heijastuvat tekemiseen ja mitä mitataan sekä milloin? Hubitin Sales Process Audit on kätevä tapa ymmärtää nykytila ja huomisen kasvun eväät.

Etämyynti kuntoon? Arvioidaan nykytila ja tehdään kehitys Roadmap.

Onko etätyö tiimillesi uusi mahdollisuus? Mitä myyjäsi oikeasti tekevät? Kuinka seuraat ja miten ohjaat? Palvelumme avulla tiedät mitä tehdä ja milloin.

Lue lisää

Etämyynnillä 40-90% enemmän asiakkaita (Harvard Business Review).

Faktat puhuvat etämyynnin puolesta. Miten saat sen toimimaan ja kuinka se tehdään onnistuneesti. Verkkosivu listaa olennaisen.

Lue lisää

Jutellaan!

Otetaan pari pientä askelta ensin oikeaan suuntaan. Varaa aika kanssamme.

 

 • Erittäin osaava ja joustava partneri meille. Hubit rakensi yrityksellemme menestyksekkään uusasiakashankintastrategian. Suosittelen lämpimästi Hubit Oy:tä.

  Jukka Pelkonen CFO, Mediateko Oy

 • Hubitin kattava käyttöönoton koulutusohjelma tuki siirtymistämme edellisestä markkinoinnin alustastamme HubSpotiin. Koulutus antoi globaalille markkinointitiimillemme hyvän käsityksen ja ymmärryksen HubSpotin toiminnallisuuksista.

  Susanna Hirvonen Digital Marketing Manager, 3StepIT

 • Hubit on vakaa HubSpot CRM/Sales asiantuntija toimisto, jolla on kyvykkyydet konsultoida strategiaa, prosesseja ja taktiikoita. Lisäksi heidän kanssaan on ilo tehdä töitä.

  Pekka Sinervo Partner, Adeptus Oy

 • Selkeästi jäsennelty projektisuunnitelma työpajoineen HubSpot asiantuntijoiden johdolla, takasi yrityksellemme sulavan käyttöönoton.

  Jyrki Kontio Sales Engineer, Norrhydro