Mikä HubSpot Sales Hub ja kenelle?

Myyntiprosessin kitka on myyjän painajainen. Monen yksittäisen ratkaisun luonti ja hallinta hidastaa ja estää kasvua.

Sales Hubilla eliminoit kitkan yhdellä helppokäyttöisellä CRM alustalla, joka sisältää kaikki tiimisi lempityökalut ja datan. Voit keskittyä vain tärkeimpään: asiakkaisiin.

Miten Sales Hubilla voi vähentää kitkaa myyntiprosessissa?

Helpota liidien hoitoa

Yhtenäistä ja nopeuta liidien hoitoa tallennettavilla sähköpostipohjilla ja sisältökirjastolla, joihin kaikilla myyjilläsi on pääsy. Seurannan avulla tiedät tarkalleen milloin sähköpostisi on avattu, jolloin voit palata asiaan juuri oikealla hetkellä. Kaikki toiminnot ja kerättävä tieto ovat helposti kirjattavissa integroituun CRM-järjestelmään, josta niitä voi hyödyntää vaivatta myös tulevassa kommunikaatiossa.

Lue lisää.

Automatisoi myyntiprosessia

Automatisointi säästää aikaa ja auttaa keskittymään oleennaiseen - myyntiin. Sekvensseillä automatisoit asiakkaan kontaktoinnin eri vaiheet ja playbook-työkalulla myyntiprosessin kannalta olennaiset tiedot ovat nopeasti saatavilla. HubSpotissa voit myös automatisoida analytiikkaa ja raportointia, jolloin ei tarvitse kuluttaa kallisarvoista aikaa datan pyörittelyyn.

Lue lisää.

Hallinnoi asiakkuuksia vaivatta

Muun muassa seurannan ja vaivattoman myyntiputken avulla helpotat kokonaisvaltaista asiakkuuksien hoitoa. Account-based marketing -työkalulla syvennät asiakassuhteitasi entisestään ja varmistat tehokkaan mutta henkilökohtaisen myyntiprosessin. HubSpotin mobiiliapplikaatio mahdollistaa asiakkuudenhoidon mistä ja milloin vain.

Lue lisää.

HubSpot Sales Hub Starter

€45/kk

https://www.hubspot.com/pricing/sales?term=annual

PK-yritysten ketterä kokonaisuus. Sisältää esimerkiksi:

 • Feature Yhteystietojen hallinta
 • Feature Myyntiputkityökalu
 • Feature Tarjoustyökalu
 • Feature Automaation työkaluja
 • Feature Raportointikojelauta ja myyjän tuottavuuden seuranta

HubSpot Sales Hub Professional

€441/kk

https://www.hubspot.com/pricing/sales?term=annual

Kaikki mitä kasvava yritys tarvitsee tehokkaaseen myyntiin. Sisältää esimerkiksi:

 • Feature Starter-paketin ominaisuudet
 • Feature Diilin vaiheen, tehtävien ja liidien kierron automaatio
 • Feature Sekvenssit
 • Feature Tiimit
 • Feature Kustomoitu raportointi

HubSpot Sales Hub Enterprise

€1180/kk

https://www.hubspot.com/pricing/sales?term=annual

Kattava ja mukautuva paketti monipuolisen myynnin toteuttamiseen. Sales Hub Enterprise vastaa suuremman yrityksen tarpeisiin.

 • Feature Professional-paketin ominaisuudet
 • Feature Kustomoidut objektit
 • Feature Ennustava liidien pisteytys
 • Feature Playbook-työkalu
 • Feature Ennuste työkalu tiimin edistyksen seurantaan

Top #6 HubSpot Sales Hub kysymystä

Miten HubSpot Sales Hub eroaa muista myynnin ratkaisuista?

Sales Hub rakennettiin alusta alkaen osaksi HubSpotin alustaa. Tämä varmistaa sen vahvan sidoksen CRM-järjestelmään ja muihin alustan osiin ja takaa helppokäyttöisyyden.

Viekö Sales Hubin käyttöönotto paljon aikaa?

Sales Hubin kanssa aloittaminen hoituu lähes samantien. Kirjautumistunnusten ja käyttöoikeuksien saamisen jälkeen pääsee myyntitiimisi suoraan kokeilemaan hetivalmiita työkaluja kuten seurantaa ja yhteystietojen kirjaamista.

Monimutkaisemmissa käyttöönotoissa saattaa kestää hieman kauemmin. Me Hubitilla tarjoamme tukea koko käyttöönoton ajan niin koulutuksen kuin käytännön avunkin muodossa. Yksin ei siis tarvitse tuskailla!

Miten Sales Hub toimii muiden HubSpotin hubien kanssa yhdessä?

Sales Hub, Marketing Hub, Service Hub ja Operations Hub ovat kaikki kytketty HubSpotin CRM alustaan. Käyttäessä useampaa hubia yhdessä, päivittyy data automaattisesti jaetun alustan kautta ja pystyt seuraamaan koko asiakaspolkua ensimmäisestä nettisivuvierailusta asti.

Voinko mukauttaa Sales Hub -tiliäni?

Kyllä voit. Enterprise-versiossa pystyt luomaan mukautettuja objekteja, jotka antavat joustavuutta ja kontrollia yrityksesi datan hallintaan. Voit helposti järjestellä, automatisoida ja raportoida dataa ja näin sujuvoittaa myyntiprosessiasi.

HubSpotilta löytyy myös yli 1000 mukautettua integraatiota, joilla voit liittää lempityökalusi alustaan.

Tarvitsenko käyttöönotossa ohjelmointia tai devaajia?

Et tarvitse! Me Hubitilla varmistamme käyttöönoton sujuvuuden ja tarjoamme tukea ja opastusta. Myös alustan mukauttamisessa yrityksen tarpeisiin voi kääntyä meidän puoleen ulkopuolisten devaajien sijaan.

Pystyykö Sales Hubin integroimaan kolmannen osapuolen työkalujen kanssa?

Kyllä pystyy! HubSpotilta löytyy yli 1000 mukautettua integraatiota, joilla lempityökalujesi linkitys alustaan onnistuu käden käänteessä. Tämä takaa myyntiprosessin sujuvuuden ja datan käsittelyn helppouden.

Jutellaan myynnistä!

Varaa HubSpot Sales Hub esittely alta.