Käyttöönotto ja tuki

Kaikki irti HubSpotista heti kättelyssä

Selkeä käyttöönotto ja koulutus käytännöllisellä otteella. Tavoitteena on varmistaa kitkaton alustan käyttöönotto, ja siihen tarvittavan tuen saaminen, kokeneen HubSpot asiantuntijatiimin avulla.

 

Perustukset kuntoon

HubSpot Restart

undraw_online_organizer_re_156n1

HubSpotin alusta on ISO ja se päivittyy useasti vuoden aikana. Samalla kun ominaisuuksia tulee lisää, pitää organisaation arvioida alustan käytön päämäärät uudestaan. RESTART-palvelumme tuo uutta puhtia tekemiseen ja nostaa yrityksesi HubSpot-työskentelyn sille kuuluvalle tasolle. 

 

CRM: Minkälainen on HubSpotin Enterprise-versio?

Vuoden 2021 paketti sisältää yritystason CRM:n, tekoälypohjaiset myynnin kiihdytyksen työkalut, yhdistetyt Configure-Price-Quote -työkalut ja hyvän myynnin raportoinninn.

Lue aiheesta lisää

CMS: Maailman paras verkkosivujen julkaisualusta?

HubSpot tarjoaa ominaisuuksiltaan vahvaa verkkosivujen hallintaa vähemmällä vaivalla. HubSpot tarjoaa kahta eri versiota isompiin ja pienempiin tarpeisiin.

Lue aiheesta lisää

Jutellaan lisää!

Varaa aika kanssamme tästä

 

 • Erittäin osaava ja joustava partneri meille. Hubit rakensi yrityksellemme menestyksekkään uusasiakashankintastrategian. Suosittelen lämpimästi Hubit Oy:tä.

  Jukka Pelkonen CFO, Mediateko Oy

 • Hubitin kattava käyttöönoton koulutusohjelma tuki siirtymistämme edellisestä markkinoinnin alustastamme HubSpotiin. Koulutus antoi globaalille markkinointitiimillemme hyvän käsityksen ja ymmärryksen HubSpotin toiminnallisuuksista.

  Susanna Hirvonen Digital Marketing Manager, 3StepIT

 • Hubit on vakaa HubSpot CRM/Sales asiantuntija toimisto, jolla on kyvykkyydet konsultoida strategiaa, prosesseja ja taktiikoita. Lisäksi heidän kanssaan on ilo tehdä töitä.

  Pekka Sinervo Partner, Adeptus Oy

 • Selkeästi jäsennelty projektisuunnitelma työpajoineen HubSpot asiantuntijoiden johdolla, takasi yrityksellemme sulavan käyttöönoton.

  Jyrki Kontio Sales Engineer, Norrhydro