Käyttöönotto ja tuki

HubSpotin parhaat käyttöönoton käytännöt

 

Onboarding_Badge

 

HubSpot käyttöönotto

Tavoitepohjaisella lähestymisellä varmistamme, että käyttöönoton ohjelmamme tukee juuri sinun organisaatiosi tarpeita.

Lue lisää

Solutions Partner tuki

Palvelumme avulla saat paitsi tukea arkeen, myös kokeneen kumppanin näkemyksen millä nousette seuraavalle tasolle.

Lue lisää

HubSpot lisenssit

HubSpot lisenssin valinta ole aina yksiselitteinen juttu. Ainoa tavoitteemme? Varmistaa, että saat hankittua sen oikean, tarpeisiin ja budjettiin istuvan  kokonaisuuden.

Lue lisää

Perustukset kuntoon

HubSpot Restart

undraw_online_organizer_re_156n1

HubSpotin alusta on ISO ja se päivittyy useasti vuoden aikana. Samalla kun ominaisuuksia tulee lisää, pitää organisaation arvioida alustan käytön päämäärät uudestaan. RESTART-palvelumme tuo uutta puhtia tekemiseen ja nostaa yrityksesi HubSpot-työskentelyn sille kuuluvalle tasolle. 

 

Mitä HubSpot CRM:n käyttoonotto vaatii?

CRM on kiinteästi yhteydessä prosesseihin, käytäntöihin, tavoitteisiin sekä mittareihin.  käyttöönottoon kannattaa panostaa, jotta lopputulos vastaa yhtäaikaisesti niin johdon odotuksia kuin asiakasrajapinnan tiimien arkea ja ydinprosesseja

Lue aiheesta lisää

Kiikarissa HubSpot CRM? Näin valitset hyvän käyttöönoton kumppanin

Oletko valitsemassa CRM:ää? Kallistuitko jo HubSpotin suuntaan? Tässä lyhyesti vinkkejä hyvän käyttöönoton kumppanin valintaan. Millä kriteereillä valitset kumppanin?

Lue aiheesta lisää

Jutellaan lisää!

Varaa aika kanssamme tästä

 

 • Erittäin osaava ja joustava partneri meille. Hubit rakensi yrityksellemme menestyksekkään uusasiakashankintastrategian. Suosittelen lämpimästi Hubit Oy:tä.

  Jukka Pelkonen CFO, Mediateko Oy

 • Hubitin kattava käyttöönoton koulutusohjelma tuki siirtymistämme edellisestä markkinoinnin alustastamme HubSpotiin. Koulutus antoi globaalille markkinointitiimillemme hyvän käsityksen ja ymmärryksen HubSpotin toiminnallisuuksista.

  Susanna Hirvonen Digital Marketing Manager, 3StepIT

 • Hubit on vakaa HubSpot CRM/Sales asiantuntija toimisto, jolla on kyvykkyydet konsultoida strategiaa, prosesseja ja taktiikoita. Lisäksi heidän kanssaan on ilo tehdä töitä.

  Pekka Sinervo Partner, Adeptus Oy

 • Selkeästi jäsennelty projektisuunnitelma työpajoineen HubSpot asiantuntijoiden johdolla, takasi yrityksellemme sulavan käyttöönoton.

  Jyrki Kontio Sales Engineer, Norrhydro