Mikä HubSpot Operations Hub ja kenelle?

Yrityksen kasvaessa ja skaalautuessa saattavat ohjelmistot lähteä käsistä. Tiimit ja työntekijät käyttävät omia ohjelmistojaan omalla tavallaan. Tiedonkulku tiimien välillä katkeaa, datasta tulee puutteellista ja tehokkuus laskee.

Operations Hubilla saat käyttöösi yhtenäisen työkalupakin, joka yhdistää sovelluksia, puhdistaa ja hallinnoi dataa sekä automatisoi prosesseja yhdellä CRM-alustalla. Lopputuloksena on tehokas ja sopeutuvainen liiketoimintaprosessi erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen.

 

Demystifying Operations Hub

Miten HubSpot Operations Hub tukee parempaa kasvua?

Puhdas ja synkronoitu data

Operations Hubilla synkronoit datasi helposti ilman koodausta. Laadunvalvonnan automaatio pitää datan puhtaana ja poistaa manuaalisen datan haravoinnin. Saat helposti yleiskuvan datasi laadusta ja ennakoit ongelmat.

Lue lisää.

Automatisoidut prosessit

Työnkulun laajennukset mahdollistavat automaation ulottamisen kolmannen osapuolen järjestelmiin. Ohjelmoitavilla automaatioilla tehostat tiimiesi toimintaa ja luot tarkkoja automaatioita sopimaan yrityskohtaisiin prosesseihisi.

Lue lisää.

Datan suodatus raportointiin

Dataseteillä pidät HubSpot datasi helposti lähestyttävänä ja säästät tiimisi aikaa. Setit mahdollistavat nopean ja johdonmukaisen raportoinnin, ja Custom Report Builder -työkalulla luot datastasi selkeitä ja informatiivisia visualisointeja.

Lue lisää.

HubSpot Operations Hub Starter

€45/kk

https://www.hubspot.com/pricing/operations?term=annual

PK-yritysten ketterä kokonaisuus. Sisältää esimerkiksi:

 • Feature Kaksisuuntainen datan synkronointi
 • Feature Kustomoitava field mapping
 • Feature Kaikki kolmannen osapuolen integraatiot

HubSpot Operations Hub Professional

€711/kk

https://www.hubspot.com/pricing/operations?term=annual

Kaikki mitä kasvava yritys tarvitsee tehokkaaseen datahallintaan. Sisältää esimerkiksi:

 • Feature Starter-paketin ominaisuudet
 • Feature Ohjelmoitava automaatio ja botit
 • Feature Automaatiot datan laadun valvontaan
 • Feature Webhookit

HubSpot Operations Hub Enterprise

€1960/kk

https://www.hubspot.com/pricing/operations?term=annual

Monipuolista datan hallintaa, kattavia raportteja ja tehokkaita prosesseja. Operations Hub Enterprise vastaa suuremman yrityksen tarpeisiin.

 • Feature Professional-paketin ominaisuudet
 • Feature Datasetit
 • Feature Laskelmien koostaminen raporteista
 • Feature Snowflake datan jako
 • Feature Lisävaihtoehtoja raporteille, listoille ja työnkuluille

Top #6 HubSpot Operations Hub kysymystä

Miten HubSpot Operations Hub eroaa muista operaatio-ohjelmistoista?

Sen lisäksi, että Operations Hub on tehokas ja joustava, on se myös yhdistetty HubSpotin kokonaisvaltaiseen CRM alustaan. Operations Hub integroituu saumattomasti muiden HubSpotin hubien kanssa ja varmistaa, että koko tiimilläsi on pääsy keskitettyyn asiakasdataan.

Miten Operations Hub toimii muiden HubSpotin hubien kanssa yhdessä?

Operations Hub, Service Hub, Marketing Hub, Sales Hub, ja CMS Hub ovat kaikki kytketty HubSpotin CRM alustaan. Käyttäessä useampaa hubia yhdessä, päivittyy data automaattisesti jaetun alustan kautta ja pystyt seuraamaan koko asiakaspolkua ensimmäisestä nettisivuvierailusta asti.

Tarvitsenko käyttöönotossa ohjelmoijia tai devaajia?

Et tarvitse! Sisäänrakennetun automaation ja ohjeistuksen ansiosta pääset helposti alkuun ilman devaajia. Jos taas haluat mukauttaa alustaasi enemmän, Operations Hub on yhtä joustava kuin mielikuvituksesi.

Me Hubitilla varmistamme käyttöönoton sujuvuuden ja tarjoamme tukea ja opastusta. Myös alustan mukauttamisessa yrityksen tarpeisiin voi kääntyä meidän puoleen ulkopuolisten devaajien sijaan.

Miten automaatio eroaa Operations Hubin ja muiden HubSpotin hubien välillä?

Operations Hubilla on kaksi ainutlaatuista automaatio-ominaisuutta: ohjelmoitavat automaatiot ja datan laatuun liittyvät automaatiot. Ohjelmoitavilla automaatioilla voit käyttää JavaScriptiä tai Pythonia suoraan HubSpotin työnkuluissa ja automatisoida jopa kaikkein edistyksellisimmät prosessit. Datan laadun automaatioilla pidät datasi puhtaana, mikä tukee yrityksen sisäistä toimintaa sekä personoidun asiakaskokemuksen luomista.

Miten integraatiot eroavat Operations Hubin ja App Marketplacen välillä?

Operations Hubin integraatiot toimivat datan synkronoinnilla. HubSpotin rakentama datan synkronointi on reaaliaikainen ja kaksisuuntainen: se pitää tietokannat kaikissa käyttämissäsi työkaluissa synkronoituna keskenään ja antaa enemmän mahdollisuuksia datan kustomointiin ja hallinnointiin.

Miten ilmaiset ja masksulliset datan laadun toiminnot eroavat Operations Hubissa?

Ilmaiset datan laaduhallinnan toiminnot tarjoavat perustyökalut vahvan tietopohjan luonnille. Maksulliset Operations Hub versiot sisältävät edistyksellisempiä työkaluja kuten datan laadun ohjauskeskus, automaattiset suositukset datan puhdistuksesta sekä päällekkäisyyksien hallinta.

Jutellaan kasvun työkaluista!

Varaa HubSpot Operations Hub esittely alta.