Integraatiot ja migraatiot

Kriittisen tiedon siirtoa tietoturvallisesti

Kriittisen tiedon kulku tietoturvallisesti eri ohjelmistojen välillä vaatii selkeän data-arkkitehtuurin. Hupspotin kanssa voidaan integroida lähtökohtaisesti useimmat yrityksen eri tietojärjestelmät tehokkaasti ja turvallisesti.

 

 

integraation ja migraation

TAUSTATYÖ

dnd

Rajapinta ERP:iin tai laskutukseen? Bueno.

Teemme puolestanne data-arkkitehtuurikuvauksen HubSpotin ja käytössänne olevan alustan tiedon siirtojen välillä. Johdamme koko projektin, huolehtien siitä että muutos on teille mahdollisimman vaivaton. Kokemuksemme kattaa niin vaativat kuin natiivit, koulutuksen yhteydessä tehtävät integraatiot. 

 

HubSpot panostaa ekosysteemiin

Totta, HubSpot kattaa paljon. Silti, asiakkaana haluat kenties rajapinnan Slackiin tai Dynamicsiin. Toimii. Tutustu HubSpotin integraatioiden perusteisiin.

Lue lisää

Verkkosivuston ja CRM:n integrointi?

Jos tavoitteesi on generoida liidejä tai vain kerätä dataa näiden käyttäytymisestä, tarvitset integraation joka yhdistää verkkosivut ja CRM-alustan. 

Lue blogi

Jutellaan lisää!

Varaa aika kanssamme tästä

 • Erittäin osaava ja joustava partneri meille. Hubit rakensi yrityksellemme menestyksekkään uusasiakashankintastrategian. Suosittelen lämpimästi Hubit Oy:tä.

  Jukka Pelkonen CFO, Mediateko Oy

 • Hubitin kattava käyttöönoton koulutusohjelma tuki siirtymistämme edellisestä markkinoinnin alustastamme HubSpotiin. Koulutus antoi globaalille markkinointitiimillemme hyvän käsityksen ja ymmärryksen HubSpotin toiminnallisuuksista.

  Susanna Hirvonen Digital Marketing Manager, 3StepIT

 • Hubit on vakaa HubSpot CRM/Sales asiantuntija toimisto, jolla on kyvykkyydet konsultoida strategiaa, prosesseja ja taktiikoita. Lisäksi heidän kanssaan on ilo tehdä töitä.

  Pekka Sinervo Partner, Adeptus Oy

 • Selkeästi jäsennelty projektisuunnitelma työpajoineen HubSpot asiantuntijoiden johdolla, takasi yrityksellemme sulavan käyttöönoton.

  Jyrki Kontio Sales Engineer, Norrhydro